http://www.joostwiersma.nl/wp/wp-content/uploads/2017/11/Joost-Got-Talent-Poster.jpg

Op 16 december 2017 vindt het jubileumconcert van Fanfare Joost Wiersma plaats in sporthal ‘De Ynset’ te Jistrum. Dit jubileumconcert vervangt het jaarlijkse nieuwjaarsconcert op de eerste zondag van het nieuwe jaar, omdat de fanfare haar jubileum graag wil vieren met u!

Het A-, B- en C-orkest zal haar klanken laten horen, maar voor het jubileumconcert zullen ook enkele muzikanten een solo-stuk voor u spelen. Zo doet Nican van Beem, een lid uit het B-orkest een solo bij het A-orkest en verassen de trombones en de saxofoons van het A-orkest u graag met hun klanken.

De avond wordt gevuld met een veelzijdig muzikaal programma. We gaan terug in de tijd en zullen een aantal oudere werken spelen, maar ook nieuwere werken en de solowerken komen aanbod.

Dit concert mag u echt niet missen! De entree is gratis en het concert begint om 19.30 uur. Tot dan bij het jubileumconcert!