Poster Herfstconcert

Herfstconcert van Joost Wiersma met Tet Rozendal en Brekbere Sirkel

Het jaarlijkse herfstconcert van muziekvereniging Joost Wiersma uit Jistrum vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017 om 20.00 uur. Na succesvolle optredens met diverse bekende artiesten treedt Joost Wiersma dit jaar op met Tet Rozendal. Maar Tet Rozendal komt niet alleen, ze neemt haar kompanen van Brekbere Sirkel mee.

Tet Rozendal is zangeres, actrice en schrijfster. Ze weet met haar voorstellingen haar trouwe en groeiende publiek te verrassen en te inspireren. Bekende voorstellingen van haar zijn ‘Nachtvlinder’ en ‘Mata Hari’.
Het afgelopen theaterseizoen was Friesland in de ban van de swingende Friestalige muziek-theatervoorstelling ‘De Brekbere Sirkel’, wat gaat over een schrijnende love-story vol Amerikaanse rootsmuziek. Speciaal voor ons treedt de 7-koppige Brekbere Sirkel Band nog eenmalig op, met o.a. Tet Rozendal, Gurbe Douwstra en Wybo Smids. Ze spelen nummers uit de voorstelling van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.

Joost Wiersma heeft zich van haar beste kant laten zien tijdens het laatste Wereld Muziek Concours te Kerkrade. De muziekvereniging behaalde het hoogst aantal punten met het verplichte werk en wist uiteindelijk als tweede te eindigen in de competitie van de eerste divisie. Tijdens het herfstconcert zullen we nog eenmalig één van de gespeelde stukken ten gehore brengen.

Het zal een avond worden waarbij u kunt genieten van een gevarieerd programma waar Joost Wiersma stukken ten gehore zal brengen, waar Tet Rozendal en het orkest samen zullen optreden èn waar onze soliste samen met de Brekbere Sirkel Band zal optreden.

Mis dit concert niet! Bestel daarom nu uw kaarten via: kaartverkoopjw@hotmail.com of bel met Dineke Homan er-06-83539837 (na 18.30 uur). Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt voor donateurs €10, in de voorverkoop € 12.50 en aan de kassa € 14.00