Fanfare Joost Wiersma, onder leiding van Ido Gerard Kempenaar, houdt op 17 december 2016 haar kerstconcert in het Barontheater te Opende. Het concert van de fanfare is in samenwerking met singer/songwriter-band WIEBE. Samen zullen zij een sfeervol kerstconcert geven om u vast in de stemming te brengen voor de naderende kerstdagen.

Tijdens het concert zullen stukken als “Hymn and Carols”, “We all stand together” en “Alpina Saga” worden gespeeld door de fanfare. Ook zullen WIEBE en Joost Wiersma samen een aantal stukken ten gehore brengen. Een aantal van deze stukken zijn van de band zelf, zoals hun nieuwe single “Help, help, help” en “Sluten eagen”.

De fanfare Joost Wiersma is een eerste divisie-orkest die muzikale kwaliteit en musiceren met plezier voorop stellen. Joost Wiersma wil dan ook graag het enthousiasme delen met een Fries talent op de planken.

WIEBE is een speelse pop-band, bestaande uit Wiebe Kaspers, Daan Slagter en Florian den Hollander. Zij maken toegankelijke popmuziek met zowel Engels- als Friestalige teksten. Hun debuutalbum “Nei sa’n dei” verscheen in februari en op 24 december komt hun tweede album.

Het concert van Joost Wiersma en WIEBE begint om 20.00. Kaarten zijn te bestellen via reservering@barontheater.nl, telefoonnummer 0613228931 of via de website: www.barontheater.nl/programma/december-2016/

De kaarten kosten 10,- euro per stuk. Dus reserveer nu, want dit concert wilt u toch niet missen?