Gerrit Breteler heeft zijn inspiratie gevonden op het friese platteland. Hij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige kunstenaar, naast schilder- en beeldende kunst uit hij zich in muziek, zang, gedichten en het schrijven van toneelstukken. Hij heeft tot 2002 opgetreden met de muziekgroep “Fling” als vertolker van voornamelijk Ierse muziek, maar Friese teksten hebben zijn voorkeur. Een van zijn bekendste nummers heet “Lit ús dêrom drinke”.

Ook nu hebben we weer een aantrekkelijk programma voor u samengesteld: Farewell to Arms, Chimaera, Kings Squad, Lord of the Rings en nog vele meer. Gerrit Breteler en zijn pianist treden zowel voor als na de pauze op. Ook zullen Gerrit en Joost samen een aantal stukken ten gehore brengen.

Mis dit concert niet! Bestel daarom nu uw kaarten via: www.joostwiersma.nl, kaartverkoopjw@hotmail.com of bel met D. Homan 06-83539837 (na 18.30 uur). Het concert begint om 20.00 uur en is op zaterdag 15 oktober. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 12,50- en aan de kassa € 14,00.